Veelgestelde vragen

Bij een bestelling vanaf €25,- wordt uw pakket binnen Nederland geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de €25,- betaalt u  €4,95 voor de verzendkosten. Andere landen vindt u bij het betaalmenu van de verzendkosten per land bij verschillende orderwaardes.

Ons assortiment is direct uit eigen voorraad leverbaar en heeft een levertijd van slechts één tot twee werkdagen. Voor deze producten geldt dat u uw bestelling de volgende dag al in huis kunt verwachten als u deze op een werkdag voor 15:00 uur besteld.

IDeal
Betalen met iDeal kan via de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

Bancontact/Mister Cash & Maestro
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontact/Mister Cash of Maestro.

Creditcard (MasterCard & VISA)
U kunt gemakkelijk en veilig met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Wanneer u een product bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het product van goede kwaliteit is. Standaard geven wij 3 maanden garantie, bij normaal gebruik, op alle producten die wij verkopen.

Wij adviseren u om de gemailde orderbevestiging met daarop uw bestelnummer goed te bewaren, met deze informatie kunnen wij uw eventuele klacht namelijk zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Heeft u een product gekocht waar iets mis mee is, neem dan contact op met ons, info@budgetklamboe.nl, zodat wij kunnen proberen voor een gepaste oplossing te zorgen.

Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. Meldt uw retour aan op info@budgetklamboe.nl met uw ordernummer, dan nemen we dit in behandeling.

Retouren of omruilingen (moet beslist in de originele verpakking i.v.m. hygiëne) terugsturen en een briefje bijsluiten met daarin de vermelding van de maat waarvoor u wilt ruilen (vergezeld van uw adresgegevens).

Indien het niet in originele verpakking retour wordt gezonden zijn wij genoodzaakt om € 10.00 was- en herpakkingskosten in rekening te brengen.

Het verschil in geld tussen de verschillende maten wordt dan teruggestort/dient overgemaakt te worden. Verzendkosten worden niet vergoed.

Retouradres:

Budgetklamboe
Goeseelsstraat 36 C
4817 MV Breda

Wij hebben geen fysieke winkels waar u uw bestelling af kunt halen maar uitsluitend een webwinkel. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Breda. Dit magazijn is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u thuis te bezorgen. Hierdoor is dit magazijn er niet op ingericht om klanten te ontvangen en is het dus niet mogelijk om uw bestelling daar zelf af te halen.

Ja, de verzending geschiedt door PostNL of DPD. Bent u niet thuis dan wordt het vaak nog een keer op een later tijdstip geprobeerd. Bent u ook dan niet thuis dan laten zij een bericht achter met het adres van het dichtstbijzijnde postkantoor zodat u het daar kan afhalen.

De kleuren op uw scherm kunnen afwijken van de echte. We hebben de service om bij twijfel hierover u (gratis) kleurstaaltjes te sturen. Geef uw postadres en wens door op info@budgetklamboe.nl.

Ja, maar dat gaat alleen als u ook uw correcte e-mail adres invult.

Nee hoor, ook als u meerdere klamboes zou bestellen.

Reeds 15 jaar waarborgen wij een goed product snel en correct aan u te leveren. Dit steeds zonder waarborgmerk, dit om onnodige kosten voor u te vermijden. Onze klanten zijn erg tevreden, zoals uit de reacties is gebleken. En is er onverhoopt toch een probleem lossen we dit zeer goed en coulant voor u op.